בעולם ההשקעות והעסקים בארצות הברית, יש טפסים רבים שמשקיעים ויזמים צריכים להכיר. אחד החשובים ביותר, במיוחד עבור אלו המעורבים בשותפויות או ב-S-Corporations, הוא טופס K-1.
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם בהקדם!
ראשי / הגשת דוחות מס חברות בארה"ב (1120 / F1120)
מנהלים חברה בישראל ורוצים להרחיב את הפעילות העסקית לשוק האמריקאי? יש כמה דרכים שיאפשרו לכם לעשות זאת בקלות ובאופן חוקי.
אך לפני שתבדקו מהי הדרך הטובה ביותר לנהל חברה זרה בתוך גבולות ארצות הברית או להקים חברה אמריקאית חדשה, כדאי שתסדירו את מעמדכם העסקי ואת מעמדה של החברה שבבעלותכם בהתאם לדרישות החוק בארצות הברית.
אפשר לפעול בארצות הברית באמצעות חברה אמריקאית מקומית ומורשית, בין שהיא חברת בת של חברה ישראלית פעילה ובין שהיא חברת אם של חברה ישראלית פעילה, ואפשר גם להפעיל חברה זרה ולהסדיר את מעמדה ב־IRS.
לכל צורת התאגדות יש השלכות מס הן בארצות הברית והן במדינת המוצא של בעלי החברה, ובמקרה שלנו – בישראל. כדי לעמוד בדרישותיו של חוק החברות האמריקאי עליכם לבדוק מה מחייב אתכם כבעלים של חברה אמריקאית מקומית או של חברה זרה שפועלת בגבולות ארצות הברית, ולהגיש דוחות מס חברות כסדרם.
הינה כל מה שחשוב לדעת על התנאים לפעילותן העסקית של חברות בארצות הברית, על דרישות מס החברות האמריקאי ועל האמצעים העומדים לרשותכם בהגשת דוחות מס חברות.
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם בהקדם!
מס חברות בארה"ב – כשמו כן הוא – מחייב כל חברה עסקית שפועלת בגבולות ארצות הברית בין שהיא מקומית ובין שהיא זרה. כל חברה ישראלית שמתכננת להרחיב את פעילותה העסקית ולפרוץ לשווקים האמריקאים, צריכה להסדיר את מעמדה ב־IRS ולהגיש דיווחים שנתיים מלאים ומפורטים על פעילותה.
ישנם שני סוגי דוחות נפוצים עבור חברות בארה"ב שיש להגיש מדי שנה עד חודש אפריל של שנת המס העוקבת:
חברה מקומית שנוסדה והתאגדה בארה"ב נדרשת להגיש דוח מסוג 1120 המפרט את ההכנסות וההוצאות השנתיות הכלל עולמיות של אותה חברה.
יש להגיש את הדוח הפדראלי השנתי לא יאוחר מה 15 לאפריל של שנת המס העוקבת.
הינה חברה שנוסדה והתאגדה במדינה מחוץ לארה"ב וכעת מעוניינת לפעול בארה"ב במסגרת השקעה מניבה בארה"ב או במסגרת פעילות עסקית בשוק האמריקאי. על חברה זו להגיש דוח המס אמריקאי מסוג F1120 ובו לדווח אך ורק על הפעילות שמקורה בארה"ב, במקרה כזה בנוסף למס הפדראלי בגין ההכנסה החייבת עשוי לחול גם מס סניף (Branch Profits Tax) אשר משתנה בהתאם למדינת התושבות של החברה ולאמנת המס.
יש להגיש את הדוח הפדראלי השנתי לא יאוחר מה 15 ליוני של שנת המס העוקבת.
לפניכם טופס 1120 להורדה והוראות מילוי של הטופס כפי שהן מופיעות באתר IRS האמריקאי.
לפניכם טופס 1120-F להורדה והוראות מילוי של הטופס כפי שהן מופיעות באתר IRS האמריקאי.
חברה שמתעכבת בהגשת הדוח יכולה להגיש בקשה להארכת מועד הגשה ולקבל ארכה של שישה חודשים ולעיתים אף יותר. חברה שאינה עומדת בדרישות שנקבעו בחוק החברות האמריקאי, מסתכנת בקנסות גבוהים, בסנקציות ואף בהפסקת פעילותה העסקית.
את דוחות מס החברות אפשר להגיש הן באופן מקוון והן בכתב. הדוחות עצמם עלולים לאתגר בעלי חברות שטרם התנסו במילויים ואינם בקיאים די הצורך בדרישות חוק החברות האמריקאי ולכן מומלץ להתייעץ עם רואה חשבון בקיא בתחום.
כמו חברות אמריקאיות פעילות גם חברות זרות הפועלות בארצות הברית חייבות לדווח על פעילותן ולשלם מס חברות בארה"ב. חברות ישראליות שפועלות בארצות הברית אך בסיס פעילותן נותר בישראל, חייבות לעמוד בדרישות של חוקי המס הן בארצות הברית והן בישראל. שיעורי המס החלים על חברה בישראל, הם בדרך כלל 23 אחוזים מכלל ההכנסות של החברה, ואילו שיעורי המס האמריקאי החלים על חברה ישראלית הפועלת בארצות הברית, הם בדרך כלל 21 אחוזים מכלל ההכנסות של החברה בארצות הברית. אמנת המס שנחתמה בין ארצות הברית וישראל, מגינה על חברות ישראליות שפועלות בארצות הברית מפני תשלומי מס כפולים, והודות לה חברה ישראלית המשלמת מס חברות אמריקאית יכולה לדרוש את המס ששולם בארה"ב כזיכוי ממס חייב בישראל.
שיעור המס המנוכה במקור מפעילותן של חברות זרות בארצות הברית משתנה בהתאם לסוג ההכנסה ועשוי להיות 21% ומעלה. אם נוכה עבור החברה מס בשיעורים גבוהים יותר, היא תהיה זכאית לבקש החזר בעבור ההפרש ותקבל אותו במהרה לאחר הגשת הדוח השנתי. ניכוי מס במקור הוא מנגנון מורכב וחיוני שמחייב כל חברה זרה הפועלת בארצות הברית ומבטיח הגשת דיווחי מס שנתיים במועד ועמידה מלאה בכל דרישות המס.
השוק האמריקאי קורץ לחברות ישראליות רבות. הפוטנציאל הגלום בו והאפשרויות הרבות שהוא מציע לחברות ישראליות, מעודד בעלי עסקים להרחיב את פעילותם העסקית לארצות הברית ועוזר להם להגדיל את רווחיהם. אומנם הפעילות העסקית בארצות הברית עשויה להיטיב עם כל חברה ישראלית ולפתוח בפניה אין-ספור הזדמנויות עסקיות, אך היא מחייבת שיתוף פעולה מלא עם רשות המיסים האמריקאית, עמידה בדרישות חוק החברות, דיווחי מס שנתיים והעברת תשלומי מס כסדרם. מנהלים חברה ישראלית ושואפים להתרחב לשוק האמריקאי המבטיח? בדקו מהם הקריטריונים לפעילותן החוקית של חברות בארצות הברית ותכננו את התנהלות המס שלכם.
הרחבתם את הפעילות העסקית שלכם לשוק האמריקאי? מנהלים חברה בארצות הברית ומתקשים למלא את דוחות מס החברות? אל תתמודדו עם הדוחות לבד. הצוות המקצועי של חברת רואי חשבון ביטס – מומחים במיסוי ישראלי אמריקאי – יעזור לכם לעמוד בדרישות מס החברות, למלא את הדוחות השנתיים ולשלם מס כחוק גם בארץ וגם בארצות הברית.
עזרו לנו לעזור לכם! כאשר אתם עובדים מולנו באון ליין נוכל לייעל את התהליך ולספק את השירות במהירות שיא.
צוות המשרד מורכב מרואי חשבון ואנשי מס שעברו הכשרות ממוקדות בישראל ובארה"ב לטובת מתן שירות ברמה המקצועית הגבוהה ביותר.
מערכת תמחור חדשנית המשקללת מספר פרמטרים באופן יחסי והוגן דואגת לכך שהשירות יתומחר בהתאם למורכבות העבודה, רמת האחריות וזמן העבודה הצפוי שלנו על התיק.
אנחנו אחד המשרדים הבודדים בארץ המסוגל לספק שירותי הגשת דיווחי מס בארה"ב ובישראל – זו עיקר המומחיות שלנו והיתרון היחסי שלנו בשוק ולכן מי שיבחר לעבוד איתנו בישראל ובארה"ב יכול להיות סמוך ובטוח שבחר במקום שיוכל לנהל את תהליך ההגשה בגישה הוליסטית ומקצועית על מנת להביא לתוצאת המס האופטימלית עבורו.
בעולם ההשקעות והעסקים בארצות הברית, יש טפסים רבים שמשקיעים ויזמים צריכים להכיר. אחד החשובים ביותר, במיוחד עבור אלו המעורבים בשותפויות או ב-S-Corporations, הוא טופס K-1.
ישראלים רבים נדרשים לחתום על טופסי W8 ו-W9 בבנק, להצהיר על מעמדם האזרחי ולהעביר מידע לרשות המיסים האמריקאית (IRS) על הפעילות הפיננסית שלהם. אף שאזרחים
מדי שנה רבים שואלים את עצמם האם לרכוש דירה להשקעה בישראל או להשקיע בנדל"ן בארה"ב. על מנת לענות על השאלה בצורה נכונה צריך להבין את